22.03.2013 09:50

BK "Sigulda" starpfinišu sasniedz ar uzvaru Jūrmalā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Basketbola klubs "Sigulda" Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas pamatturnīru beidz ar 50 procentu bilanci – 11 uzvaras un 11 zaudējumi.

Siguldieši, spēli pret Jūrmalas sporta skolas komandu aizvadot tikai septiņu spēlētāju sastāvā, jau ar pirmajām minūtēm pārņēma vadību, taču pirmo nopietno izrāvienu veica tikai otrās ceturtdaļas vidū, kad ar deviņiem punktiem pēc kārtas sasniedza 35:20 pārsvaru un lielajā pārtraukumā devās ar 12 punktu handikapu (40:28).

Otrajā puslaikā starpība turējās aptuveni 15 punktu robežās, kaut brīžam pārsniedza arī 20 punktus. Beigās plus astoņpadsmit – 77:59. BK "Sigulda" rindās rezultatīvākie bija Artūrs Melnieks ar 21 punktu, Toms Bitītis ar 14 un Artūrs Lielpēteris ar 13 punktiem.

Siguldas komanda LBL3 pamatturnīru noslēguma tabulā ieņem septīto vietu un izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar otrās vietas ieguvējiem. Ceturtdaļfināla uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu – mājās un viesos – summā.

Līdz LBL trešās divīzijas regulārās sezonas beigām atlicis aizvadīt piecas spēles. Četras no tām notiks piektdien, arī Saulkrastu komandas izbraukuma mačs pret basketbola klubu "Salacgrīva".