21.03.2013 12:12

Olaines mazie futbolisti – otrie labākie Zemgalē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines mazie futbolisti – otrie labākie Zemgalē www.kengaroos.lv

Finālturnīri divās vecuma grupās aizvadīti Zemgales reģiona jaunatnes čempionātā telpu futbolā, un abos otrās vietas četru labāko komandu konkurencē izcīnīja futbola kluba "Olaine" komandas. Aizvadīti vēl vairāki lokālākas nozīmes turnīri.

2006. gadā dzimušo komanda ar 1:0 uzvarēja Tukuma sporta skolu, ar 2:1 Jūrmalas sporta centru un ar 1:2 zaudēja vienaudžiem FK "Iecava", turklāt divus no četriem vārtiem olainiešu labā turnīrā guva Loreta Dārta Auziņa. Gadu vecāko turnīrā Olaines jaunie futbolisti ar 2:1 pārspēja Jelgavas futbola centra komandu, ar 4:2 Jūrmala sporta centru un ar 1:2 zaudēja Tukuma sporta skolai.

Attiecīgi ceturto un piekto vietu Vidzemes reģiona jaunatnes čempionātā telpu futbolā pašā jaunākajā vecuma grupā 2006. gadā dzimušajiem puišiem ieņēmušas futbola kluba "Super Nova" komandas no Inčukalna un Siguldas.

Inčukalnā notikušajā A finālturnīrā mājinieki guva divas uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti un piedzīvoja divus zaudējumus, bet siguldiešu bilance bija viena uzvara, divi neizšķirti un divi zaudējumi. Par turnīra labāko spēlētāju SK "Super Nova"/Inčukalns sastāvā atzina Renāru Siliņu, bet SK "Super Nova"/Sigulda rindās – Valteru Veinbergu. Par turnīra uzvarētājiem kļuva futbola kluba "Aizkraukle" mazie futbolisti.

Vidzemes reģiona B finālturnīrā šajā pašā vecuma grupā otro vietu ieņēma Inčukalna otrā komanda un trešo – bērnu un skolēnu sporta centra "Ikšķile" vienība. Vērtīgāko spēlētu titulus ieguva attiecīgi Mikus Mennirs un Miks Opolais.

Par futbola kluba "Ādaži" Pavasara kausu, izspēlējot viena apļa turnīru, cīnījās septiņas 2002. gadā dzimušo puišu komandas. Par uzvarētājiem kļuva Salaspils sporta kluba "Kengaroos" pirmā komanda, kas sešās spēlēs guva piecas uzvaras un nospēlēja neizšķirti ar otrās vietas ieguvējiem Ogres sporta centra futbolistiem.

Ceturto vietu ieņēma SK "Kengaroos" otrā komanda un sesto – laukuma saimnieki FK "Ādaži" spēlētāji, kuri pie uzvaras netika: divi neizšķirti un četri zaudējumi.

Turpat Ādažos notika arī divi futbola skolas (FS) "Garkalne" rīkotie turnīri 2001. un 2006. gadā dzimušo zēnu komandām. Pašu jaunāko futbolistu sacensībās pirmo vietu izcīnīja mājinieki FS "Garkalne" jaunie futbolisti – piecās spēlēs četras uzvaras un viens neizšķirts. Savukārt 11 un 12 gadus veco grupā garkalnieši ieņēma trešo vietu, bet par uzvarētājiem kļuva futbola kluba "Dinamo Saurieši" pirmā komanda (otrā palika sestajā vietā).

Visbeidzot svētdien Lapmežciema sporta kompleksā finišēja Latvijas telpu futbola čempionāts dāmām B grupā ar futbola kluba "Olaine" komandas piedalīšanos. Pēdējās četrās spēlēs olainietes nospēlēja 1:1 ar Ventspils/"Cerība" komandu, ar 0:1 zaudēja Rīgas Futbola skolas trešajai komandai un ar 2:4 "Liepājas metalurga" otrajai komandai, kā arī uzvarēja Lapmežciema sporta kluba "Selga".