21.03.2013 10:19

Babītes florbolisti netiek finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas pirmās līgas turnīra pusfinālā sērijā sporta kluba "Babīte" komanda divreiz piekāpusies Madonas florbola klubam.

Pēc zaudējuma 2:6 pirmajā mačā Spuņciemā Babītes florbolistiem atbildes spēlē viesos bija nepieciešama uzvara, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu finālā, kas arī automātiski nozīmētu tiesības nākamgad spēlēt virslīgas turnīrā.

Spēles 13. minūtē viesi bija nonākuši neapskaužamā situācijā – 1:4. Taču pirmās trešdaļas beigās un otrajā periodā guva četrus vārtus pēc kārtas un pirms spēles pēdējā posma jau bija izvirzījušies vadībā 5:4. Diemžēl trešās trešdaļas pirmajās trīsarpus minūtēs Madonas komanda ar diviem precīziem metieniem atkaroja vadību, bet četras minūtes līdz pamatlaika beigām guva arī septītos vārtus – 5:7, un uzvara arī sērijā 2:0.

SK "Babīte" rindās Mārtiņš Lapsiņš guva vienus vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja, Armīna Lutkevica kontā vārti un rezultatīva piespēle.

Par trešo vietu pirmajā līgā Babītes florbolisti sacentīsies ar otrā pusfināla neveiksminiekiem – Kocēnu komandu "Rubene-1" vai florbola klubu "Rīga". Šīs sērijas pirmajā mačā uzvarēja "Rubene-1".