20.03.2013 13:43

Ķekavas florbola klubiem piespriesti naudas sodi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas florbola klubiem piespriesti naudas sodi Krišjānis Grantiņš

"Ķekavas Bulldogs" komandas pārstāvji nav nodrošinājuši vairāku virslīgas čempionāta mājas spēļu filmēšanu, bet dāmu florbola kluba "Ķekava" spēlētājas nav ieradušās uz maču ar novadniecēm.

Prasības nodrošināt kvalitatīvu spēles video filmēšanu un septiņu dienu laikā nogādāt videomateriālu LFS birojā ir iekļautas Latvijas florbola čempionāta nolikumā, un par tās neievērošanu klubiem pienākas naudas sods 25 latu apmērā.

Kopš sezonas sākuma Florbola savienība nav saņēmusi astoņu "Ķekavas Bulldogs" vīriešu komandas un sešu dāmu komandas spēļu ierakstus, un par to LFS Sacensību komiteja sodījusi klubu ar 350 latu naudas sodu (pa 25 latiem par katru no 14 spēlēm). Mazāki sodi – attiecīgi 50 un 150 lati – par identiskiem pārkāpumiem, taču mazāku nefilmēto maču skaitu piespriesti arī florbola klubam "Bauska" un sporta kluba "Pārgauja" komandai.

Šī nav pirmā reize, kad Ķekavas "buldogiem" nākas atdarīt maciņu soda naudu samaksāšanai. Šosezon klubs jau bija saņēmis vairākus naudas sodus par nolikumam neatbilstošām spēļu formām, nedisciplinētu uzvedību mača laikā un neierašanos uz spēli.

Simt latu sods piespriests florbola klubam "Ķekava" par neierašanos uz februāra vidū paredzēto virslīgas spēli pret "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm. Mača sākotnējais norises laiks tika mainīts Ķekavas sporta klubā notikušā pašvaldības pasākuma dēļ, bet vēlāk FK "Ķekava" pārstāvji pavēstīja, ka nav oficiāli informēti par spēles jauno laiku un uz maču neieradīsies.

Ņemot vērā, ka dāmu virslīgas turnīrā jau sākušās izslēgšanas spēles un nav iespējams nenotikušo maču pārcelt uz vēlāku laiku, kā arī to, ka abu Ķekavas komandu savstarpējā spēle tāpat neizmainītu vietu sadalījumu pamatturnīra noslēguma tabulā, LFS Sacensību komiteja FK "Ķekava" piešķīrusi tehnisko zaudējumu 0:5 un 100 latu soda naudu.