19.03.2013 11:31

Carnikavas basketbolisti pamatturnīru beidz ar zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas basketbolisti pamatturnīru beidz ar zaudējumu arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas regulārās sezonas pēdējā spēlē carnikavieši savā laukumā piekāpjas basketbola klubam "Salacgrīva" un noslēguma tabulā, visticamāk, ieņems ceturto vai piekto vietu.

Carnikavas komanda spēlē pret Salacgrīvas basketbolistiem vadībā nebija ne reizi – jau pirmo divu minūšu laikā viesi iekrāja 10:2 pārsvaru un nosargāja to līdz otrās ceturtdaļas vidum, kad mājiniekiem izdevās uz brīdi starpību samazināt līdz 23:27. Taču Salacgrīvas komanda, izmantojot pārsvaru cīņā par atlēkušajām bumbām un pieļaujot mazāk kļūdu, ātri atjaunoja aptuveni desmit punktu pārsvaru.

Otrajā puslaikā izšķirošie notikumi risinājās trešās ceturtdaļas beigās, kad viesi guva deviņus punktus pēc kārtas un no plus pieci panāca 56:42. Atlikušajā laikā Salacgrīvas komandas uzvara netika nopietni apdraudēta. Beigu rezultāts 77:65.

Carnikavas komandas labā Kristaps Briedis guva 16, Rolands Dovgjallo 14 un Edgars Vecums 11 punktu. LBL3 pamatturnīru carnikavieši beiguši ar 14 uzvarām 22 spēlēs. Viņu vieta noslēguma tabulā un pretinieki izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā kļūs zināmi pēc atlikušo astoņu maču izspēles.

Divas spēles – otrdien pret SK "Rūjiena" un piektdien pret BK "Salacgrīva" – palikušas Saulkrastu klubam, bet BK "Sigulda" regulāro sezonu beigs ceturtdien pret Jūrmalas sporta skolas komandu. Jau ziņots, ka visas trīs Pierīgas komandas ir kvalificējušās izslēgšanas turnīram.