18.03.2013 16:02

Tomam Skujiņam 15. vieta velobraucienā Alžīrijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Tomam Skujiņam 15. vieta velobraucienā Alžīrijā www.teamrietumudelfin.com

Carnikavietis, pārstāvot "Rietumu–Delfin" komandu, nedēļas nogalē startējis viendienas riteņbraukšanas sacensībās "Circuit d'Alger".

Sacensību dalībniekiem bija jāveic 127 kilometru garā distance. Lielajā grupā pirmās nopietnās aktivitātes sākās jau 47. kilometrā, kad sportistiem bija jāpievar pirmais kāpums, pēc kura no grupas atpalika virkne dalībnieku. Drīz vien izveidojās atrāviens, kurā bija arī "Rietumu–Delfin" pārstāvis Skujiņš, informēja komandā.

Tiesa, atrāvienā bija samērā daudz riteņbraucēju, "bēgļi" nespēja sastrādāties un grupa sāka dalīties vēl mazākās grupiņās. Cīņā par uzvaru ātrākais izrādījās Dānijas riteņbraucējs Martins Pedersens, kurš finišā par trim sekundēm apsteidza alžīrieti Azedinu Lagabu.

Toms Skujiņš finiša līniju šķērsoja divarpus minūtes pēc uzvarētāja, izcīnot 15. vietu, kas bija labākais rezultāts no "Rietumu–Delfin" komandas riteņbraucējiem.

Pirmdien Latvijas profesionālās komandas riteņbraucēji turpat Alžīrijā uzsāk "Tour de Tipaza" daudzdienu velobraucienu, kas ilgs līdz 20. martam.