14.03.2013 10:19

Pierīgas mazie futbolisti uzreiz aiz čempioniem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas mazie futbolisti uzreiz aiz čempioniem sportsvalmiera.lv

Vidzemes jaunatnes futbola čempionāta finālturnīrā 2005. gadā dzimušo puišu komandām Siguldas, Mārupes un Ikšķiles jaunie futbolisti noslēguma tabulā sarindojas vietās no otrās līdz ceturtajai.

A finālturnīrā U-8 vecuma grupā bija pulcējušās septiņas labākās vienības pēc pirmā posma rezultātiem, to vidū trīs Pierīgas klubi. Pēc viena apļa turnīra izspēles par uzvarētājiem kļuva futbola kluba "Smiltene" zēnu komanda, kas izcīnīja piecas uzvaras un vienreiz nospēlēja neizšķirti.

Otro vietu izcīnīja sporta kluba "Super Nova" Siguldas komanda. Siguldieši vienīgo zaudējumu piedzīvoja spēlē pret smilteniešiem (0:2), toties svinēja četras uzvaras un vienu maču pabeidza neizšķirti. Viņi ar 2:0 pārspēja futbola skolas "Metta" Mārupes komandu un ar 1:0 bērnu un skolēnu sporta centra "Ikšķile" vienību, kas turnīru pabeidza attiecīgi trešajā un ceturtajā vietā.

Par labākajiem spēlētājiem savās komandās atzina Gustavu Auziņu (SK "Super Nova"/Sigulda), Andri Mauriņu (FS "Metta"/Mārupe) un Arti Kenstoviču (BSSC "Ikšķile").

B finālturnīrā šajā vecuma grupā piedalījās futbola kluba "Ādaži" zēnu komanda, kas ar divām uzvarām, vienu neizšķirtu un trim zaudējumiem septiņu vienību konkurencē ieņēma ceturto vietu. Labākā spēlētāja tituls no mazajiem ādažniekiem tika Kārlim Gustavam Matisonam.

Futbola kluba "Ādaži" komanda piedalījās arī Vidzemes jaunatnes futbola čempionāta B finālturnīrā U-10 vecuma grupā (2003. g.dz.) un izcīnīja trešo vietu, kopējā vērtējumā ierindojoties desmitajā vietā. Ādažnieki sešās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras un piedzīvoja trīs zaudējumus. Labākais FK "Ādaži" spēlētājs turnīrā bija Edijs Endijs Eglītis.