12.03.2013 16:17

Salaspils handbolistes uzvar Latvijas jaunatnes čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils handbolistes uzvar Latvijas jaunatnes čempionātā Latvijas Handbola federācija

Jaunākajā vecuma grupā pirmo vietu ieguvusi Salaspils sporta skolas pirmā komanda, bet trešajā vietā ierindojās olainietes.

Nedēļas nogalē Olainē notika Latvijas jaunatnes handbola čempionāta pēdējā posma spēles D2 grupā (2001. g. dz. un jaunāki). Meiteņu turnīrā Salaspils pirmā komanda turpināja uzvaru gājienu, pārliecinoši pieveicot visas trīs pretinieces – 12:5 pret Ludzu, 31:2 pret Olaini un 25:0 pret Salaspils sporta skolas otro komandu (SSS–2).

Turnīru čempiones beidza ar deviņām uzvarām deviņās spēlēs. Otrajā vietā ierindojās ludzānietes, bet trešajā olainietes, kuras šosezon trīs reizes pārspēja SSS–2 vienību, bet zaudēja sešās pārējās spēlēs.

Olainē notika arī tā paša gadagājuma puišu trešās kārtas turnīrs, diemžēl laukuma saimnieki tā arī nespēja izcīnīt nevienu uzvaru un turnīru beidza ar 12 zaudējumiem 12 spēlēs un pēdējo trešo vietu. Pārliecinoši par jaunatnes čempionāta uzvarētājiem kļuva Ludzas puiši, otrajā vietā ierindojās Auces komanda.

Latvijas jaunatnes handbola čempionāts turpināsies 23.–24. martā ar trešās kārtas turnīru C grupā jauniešiem (1998./1999. g. dz.), bet nedēļu vēlāk paredzēts turnīrs D1 grupas komandām (2000. g. dz.).