10.03.2013 15:47

Salaspils frisbijisti nosargā čempionu titulu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbijisti nosargā čempionu titulu Salaspils frisbija klubs

Piedzīvojot tikai vienu zaudējumu 14 spēlēs, otro gadu pēc kārtas Salaspils frisbija kluba komanda "Wild Things" uzvar Latvijas ziemas čempionāta regulārajā sezonā.

Pēdējā posma spēles notiks Ogres 1. vidusskolas sporta zālē, un pirms tā izredzes uz čempionu titulu saglabāja četras komandas. Iepriekš iegūtās līderpozīcijas salaspilieši tomēr nosargāja, pabeidzot turnīru ar vēl trim panākumiem.

"Wild Things" ar 13:11 uzvarēja "SoulFly UD" un ar 13:10 "Ultimate Decision" komandas no Rīgas, kā arī ventspilniekus "Flying Worms" 13:11. Salaspils frisbijisti noslēguma tabulā par vienu uzvaru apsteidza "Hardcore Ultimate" komandu no Rīgas un par divām – "Flying Worms".

Salaspils kluba rindās spēlēja Roberts Apinis, Ģirts Betmanis, Mārtiņš Gusārs, Mārtiņš Kasparāns, Krišs Maļinovskis, Guntars Miķelsons, Gatis Mūsiņš, Jānis Ondrups, Reinis Otisons un Dainis Teteris.

Uz pozitīvas nots turnīru pabeidza arī Salaspils junioru komanda, kas sezonas pēdējā spēlē ar 13:7 pārspēja "Mind Power Victory" vienību, gūstot otro panākumu 14 spēlēs. Noslēguma tabulā salaspilieši ieņēma septīto vietu astoņu komandu konkurencē.

Kā zināms, uzvaru Latvijas čempionātā telpās izcīnīja arī Salaspils frisbija kluba dāmu komanda. Ziemas sezona frisbijistiem beigsies 6. un 7. aprīlī, kad Ogrē notiks Latvijas kausa izcīņa.