06.03.2013 13:23

Jaunie futbolisti krāj pieredzi un medaļas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils kluba ”Kengaroos” komanda Salaspils kluba ”Kengaroos” komanda www.kengaroos.lv

Salaspils, Olaines, Siguldas un Ķekavas puišu komandas aizvadījuši kārtējos turnīrus, izcīnot godalgotas vietas dažāda ranga turnīros.

Zemgales reģiona telpu futbola čempionātā 2003. gadā dzimušajiem puišiem Pierīgas komandas ieņēma divas no trim pirmajām vietām. Ar uzvarām visās piecās spēlēs pirmo vietu izcīnīja futbols kluba "Tukums" zēni, bet otrajā vietā ierindojās Salaspils kluba "Kengaroos" komanda, kas izcīnīja trīs uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti un sīvā cīņā zaudēja čempioniem (3:4). Trešo vietu ieņēma futbola kluba "Olaine" puiši, bet sestajā vietā palika "Kengaroos" otrā komanda.

Smiltenē notika Vidzemes reģiona čempionāta A finālturnīrs 2000. g.dz. puišu komandām. Par uzvarētājiem kļuva "Merkur Junior" komanda no Igaunijas, ceturto vietu septiņu komandu konkurencē izcīnīja futbola klubs "Ādaži" un piekto Stopiņu novada kluba "Dinamo Saurieši" jaunie futbolisti. B finālturnīrā šajā vecuma grupā piedalījās komandas no Ropažiem, Carnikavas un Siguldas.

Divus gadus jaunāku spēlētāju Vidzemes reģiona čempionāta B finālturnīrā otro vietu izcīnīja sporta kluba "Super Nova" Siguldas komanda, kas pirmajā posmā bija ieņēmusi piekto vietu un A finālturnīram nekvalificējās.

Rīgas atklātajā ziemas čempionātā futbolā un starptautiskajā turnīrā "Riga Cup" startējušas vairākas futbola skolas "Metta" komandas no Ķekavas. Visveiksmīgāk tas izdevās 2002. gadā dzimušo puišu vienībai, kas Rīgas kausa izcīņā uzvarēja visās spēlēs un izcīnīja pirmo vietu. Divus gadus jaunāko futbolistu komanda Rīgas čempionātā mazie ķekavieši piecās spēlēs svinēja trīs uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti, piedzīvoja vienu zaudējumu un kopvērtējumā ierindojās trešajā vietā.