06.03.2013 10:44

Reiņa trasē finišējis "Sportland" junioru čempionāts

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Reiņa trasē finišējis "Sportland" junioru čempionāts www.reinatrase.lv

Nedēļas nogalē kalnu slēpošanas trasēs Siguldas apkārtnē notiks vairākas kalnu slēpošanas un snovborda sacensības, kas domātas visdažādākās pieredzes un meistarības dalībniekiem.

"Sportland" junioru čempionātā kalnu slēpošanā labākie tika noteikti trijās vecuma grupās. Pēdējā posmā, spītējot spēcīgajam sniegputenim, jaunākajā grupā (2007. g. dz. un jaunāki) labāko rezultātu divu trašu summā sasniedza Beatrise Zeltiņa, vidējā grupā (2003./2006. g. dz.) ātrākā bija Patrīcija Ansonska, bet vecākajā grupā (1999./2002. g. dz.) pirmo vietu izcīnīja Renārs Knēža.

Šosvētdien Reiņa trasē notiks bērnu kalnu slēpošanas sacensību "Mazais Reinis" pēdējais posms, pēc kura kļūs zināmi uzvarētāji sezonas kopvērtējumā.

Siguldas Pilsētas trasē sestdien notiks Čaiņiku kausa izcīņa kalnu slēpošanā iesācējiem un amatieriem, bet svētdien risināsies cīņas par Latvijas čempiona tituliem snovbordā jauniešu, junioru, sporta un meistaru grupās. Savukārt Kaķīškalna trasē sestdien paredzēta Vilciņa kausa izcīņa mazajiem kalnu slēpotājiem, kurā var piedalīties 2003. gadā dzimušie un jaunāki bērni, bet svētdien – "Ski Box" balvu izcīņas pēdējais posms, kas paredzēts jebkura vecuma un prasmju kalnu slēpotājiem.