05.03.2013 10:59

Babītes novusa komandai astotā vieta Latvijas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ķekavieši virslīgas turnīrā sešpadsmit komandu konkurencē finišē trīspadsmitajā vietā, baldonieši trīspadsmitie pirmajā līgā.

Latvijas komandu čempionāts vīriem finišēja ar pēdējā posma spēlēm pagājušās nedēļas nogalē. Pēdējos mačos Babītes novusisti ar 27:23 pārspēja Salas novada komandu, ar 23:27 piekāpās "Rīgas satiksmei" un līdzīgā cīņā ar 24:26 zaudēja čempioniem Burtnieku novada novusa meistariem, kuri guva uzvaras visās 15 spēlēs.

Babītes komanda izcīnīja septiņas uzvaras un piedzīvoja astoņus zaudējumus. Vienības sastāvā spēlēja Gaidis Čoders, Ainārs Grosens, Juris Grosens, Andris Kapenieks, Igors Ramba un Alfreds Reinsons, turklāt J. Grosens individuāli sasniedza vienu no labākajiem rezultātiem visā čempionātā.

Vienu uzvaru pēdējos trijos mačos izcīnīja arī Ķekavas komanda, kas ar 27:25 pārspēja Burtnieku novada otro komandu, kā arī zaudēja Cesvaines novusistiem un Daugavpils vienībai "Promieņ". Noslēguma tabulā ķekaviešiem piecas uzvaras un 13. vieta. Čempionātā spēlēja Mikus Andersons, Gunārs Evers, Juris Firsts, Ritvars Kauss, Juris Pūpols un Guntars Stepiņš.

16 komandas piedalījās arī pirmās līgas turnīrā, un trīspadsmitajā vietā ierindojās Baldones novusa spēlētāji, kas izcīnīja uzvaras piecos mačos un piedzīvoja desmit zaudējumus.