05.03.2013 09:54

Carnikavas basketbolisti ielaužas līderu trijniekā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas basketbolisti ielaužas līderu trijniekā arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā Carnikavas komanda izcīnījusi trīspadsmito uzvaru līdzšinējās divdesmit spēlēs un turnīra tabulā atpaliek tikai no Cēsu un Iecavas klubiem.

Spēli pret vieniem no turnīra pastarīšiem Jēkabpils sporta centra basketbolistiem carnikavieši sāka ar deviņiem punktiem pēc kārtas un zaudētājos nenonāca ne brīdi.

Otrās ceturtdaļas sākumā jēkabpilieši starpību samazināja līdz trim punktiem (18:15) un vēl pirmā puslaika beigās laukuma saimnieku pārsvars nepārsniedza divu metienu tiesu (30:25). Taču tad Carnikavas komanda veica izšķirošo izrāvienu, sasniedzot un pārsniedzot 20 punktu robežu (55:32). Turpinājumā Jēkabpils basketbolisti tuvāk par 14 punktiem pietuvoties nespēja. Beigu rezultāts 85:70.

Mājinieku rindās Kristaps Briedis guva 23 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Kaspars Čaupals iemeta 16 un Kristaps Odziņš 13 punktus.

Ar 33 punktiem (13 uzvaras, 7 zaudējumi) Carnikavas komanda LBL3 turnīra tabulā ieņem trešo vietu aiz "Dārznieks"/Cēsis vienības (16–4) un Iecavas kluba "Dartija" (15–3). Sesto vietu ieņem basketbola klubs "Sigulda" (10–9), septīto – Saulkrastu komanda (10–8).

Šonedēļ Pierīgas komandām paredzētas divas spēles. Trešdien siguldieši viesosies pie BK "Dartija", bet piektdien saulkrastieši viesos tiksies ar basketbola skolas "Rīga"/Pārdaugava'95 komandu.