04.03.2013 13:06

Babītes florbolisti svin uzvaru Ogrē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes florbolisti svin uzvaru Ogrē Latvijas Florbola savienība

Latvijas pirmās līgas turnīra ceturtdaļfināla pirmajā spēlē sporta kluba "Babīte" florbolisti sīvā cīņā pārspēj "Ogres vilkus".

Pirmās līgas pamatturnīru SK "Babīte" komanda bija beigusi otrajā vietā Centra grupā, bet ogrēnieši trešajā vietā Vidzemes grupā. Izslēgšanas turnīra pirmā spēle liecināja par spēkos līdzīgu komandu cīņu.

Līdz pirmās trešdaļas vidum Babītes florbolisti bija panākuši divu vārtu pārsvaru, bet otrā perioda vidū vadībā ar 3:2 jau bija "vilki". Turpinājumā pretinieki pārmaiņus izvirzījās vadībā, un divas minūtes līdz pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts – 6:6. Tad septītos vārtus Babītes kluba labā guva Klāvs Fogels, bet pusminūti vēlāk komandas uzbrukuma līderis Mārtiņš Lapsiņš panāca gala rezultātu 8:6.

M. Lapsiņš šajā spēlē atzīmējās ar trim gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, divus vārtus uzvarētāju labā guva K. Fogels.

Otrā spēle sērijā līdz divām uzvarām paredzēta piektdien vakarā Spuņciemā. Ja uzvarēs Ogres florbolisti un būs nepieciešama izšķirošā trešā spēle, tā notiks turpat Spuņciemā dienu vēlāk.

SK "Babīte" ir vienīgā no trim Pierīgas komandām, kas iekļuva pirmās līgas izslēgšanas turnīrā.