01.03.2013 10:11

Ikšķiles florbolisti trešo reizi sezonā apspēlē Carnikavu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Rīgas atklātajā čempionātā florbolā Ikšķiles komandas uzvaru sērija sasniegusi sešpadsmit spēles.

Superlīgas piektās kārtas spēlē florbola klubs "Ikšķile" savā laukumā pārspēja Carnikavas komandu 6:4. Pēc pirmās trešdaļas vadībā ar 2:0 bija carnikavieši, taču otrajā periodā mājinieki atbildēja ar trim gūtiem vārtiem un izvirzījās vadībā. Trešās trešdaļas vidū Carnikavas florbolistiem izdevās izlīdzināt rezultātu (4:4), taču jau minūti vēlāk Ikšķiles komanda atguva vadību, bet divas minūtes līdz pamatlaika beigām guva arī sestos vārtus.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Raimonds Zemzāle un Igors Kalnačs, bet zaudētāju rindās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Jānis Blažēvics.

Ar Ikšķiles kluba uzvaru bija beigušās arī abas iepriekšējās abu komandu savstarpējās spēles šīs sezonas Rīgas atklātajā čempionātā (10:4 un 6:5).

Superlīgas turnīra tabulā ikšķilieši ar 12 punktiem četrās spēlēs ieņem otro vietu – punkts vairāk, taču arī viena aizvadīta spēle vairāk ir sporta klubam "Saulkalne". Ceturtajā vietā ir sporta kluba "Babīte" florbolisti (6 p., 4 sp.), bet carnikavieši astoņu komandu konkurencē ieņem septīto vietu (3 p., 5 sp.).

Nākamās spēles Pierīgas florbola komandām šajā turnīrā paredzētas 5. martā.