28.02.2013 12:07

Ropažos un Mālpilī sacenšas zolītes spēlmaņi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažos un Mālpilī sacenšas zolītes spēlmaņi www.ropazi.lv

Vairāki dalībnieki paguvuši piedalīties novadu zolītes čempionātu otrā posma turnīros gan Mālpils sporta kompleksā, gan Ropažu kafejnīcā "Vēja ligzda".

Turnīrā Mālpilī piedalījās 21 zolītes cienītājs. Par uzvarētāju šoreiz kļuva Jānis Sprukulis, bet otro vietu, tāpat kā pirmajā posmā, ieņēma Normunds Ozoliņš, kurš kļuvis par kopvērtējuma līderi (69 punkti).

Posmā trešais bija Agris Ozoliņš, bet čempionāta summā pēc diviem posmiem labāko trijniekā vēl ir J. Sprukulis (66 p.) un pirmā posma uzvarētājs Mareks Zeile (62 p.), kurš šoreiz bija tikai vienpadsmitais.

Nedaudz mazāks dalībnieku skaits bija Ropažu novada zolītes čempionāta otrās kārtas turnīrā. Sīvā cīņā uzvaru svinēja rīdzinieks Oskars Brīvulis, kurš apsteidza Modri Liepiņlausku no Ropažiem un Artūru Vairogu no Suntažiem. Uzreiz aiz labāko trijnieka palika murjāņiete Dzidra Kiela.

Kopvērtējumā līderis ir mālpilietis Alfons Suķis, kurš piedalās arī sava novada turnīros (54 p.). Divi punkti mazāk ir Dz. Kielai un Arnim Kleinbergam no Zaķumuižas. Nākamais Ropažu novada čempionāta posms paredzēts 23. martā.