26.02.2013 13:07

Slēpotāji no Pierīgas startē tautas slēpojumā Madonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Slēpotāji no Pierīgas startē tautas slēpojumā Madonā www.sportlat.lv

Madonas slēpošanas un biatlona sporta bāzē "Smeceres sils" bija pulcējies vairāk nekā pustūkstotis slēpotāju, kuri sacentās 19 km meistarības distancē, 12 km veselības distancē un 2,5 km jauniešu distancē.

Par uzvarētāju galvenajā distancē kļuva gulbenietis Jānis Paipals, kurš 19 kilometrus veica 46 minūtēs un 7,3 sekundēs. Divpadsmitais absolūtajā vērtējumā un trešais trīsdesmitgadnieku (V30) vecuma grupā bija Edgars Brigmanis no Baldones, kurš uzvarētājam zaudēja divas minūtes un 21 sekundi.

Divdesmitais mērķi sasniedza siguldietis Kaspars Kārkliņš, viņam ceturtā vieta V40 grupā, piekto vietu dāmu konkurencē un pirmo vietu S40 grupā izcīnīja carnikaviete Laima Klauža (1.04:18,7), bet V16 grupā sestajā vietā ierindojās vēl viens Carnikavas slēpotājs Raimonds Zelčs.

12 kilometru distancē trešo vietu S15 grupā ieņēma Ķekavas novada sporta skolas audzēkne Krista Ratniece, bet 300 metru slēpojumā pašiem mazākajiem (2007. g. dz. un jaunāki) godalgotajās vietās ierindojās mārupieši Anna un Oskars Mežaraupi.

Madonas tautas slēpojums bija sacensību seriāla "Sportlat" balvas izcīņas trešais posms.