26.02.2013 10:09

Siguldas dambretisti labākie Latvijas komandu čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas dambretisti labākie Latvijas komandu čempionātā arhīvs

Siguldas sporta skolas komandas izcīnījušas trīs godalgotās vietas Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē vecuma grupās līdz 10 un 13 gadiem.

Valmierā notikušajā Latvijas komandu čempionātā jaunākajā vecuma grupā (U-10) piedalījās divas Siguldas vienības, un abas iekļuva labāko trijniekā. Izcīnot uzvaras visos astoņos mačos un savācot 16 punktus no 16 iespējamiem, pirmo vietu izcīnīja Siguldas sporta skolas pirmā komanda, bet otrā komanda ar 11 punktiem (piecas uzvaras, viens neizšķirts, divi zaudējumi) ierindojās trešajā vietā.

Vienpadsmito vietu 18 klubu, sporta skolu un mācību iestāžu konkurencē ieņēma Ikšķiles novada Tīnūžu pamatskolas jaunie dambretisti, kuri nopelnīja septiņus punktus (trīs uzvaras, viens neizšķirts, četri zaudējumi).

Vecuma grupā līdz 13 gadiem Latvijas čempionu titulu izcīnīja Līvānu bērnu un jaunatnes sporta skolas komanda (16 punkti), bet trešo un sesto vietu ieņēma Siguldas sporta skolas komandas, kas nopelnīja attiecīgi 12 un astoņus punktus. Arī šajā turnīrā Tīnūžu pamatskolas komanda ieņēma 11. vietu (6 p.).

Latvijas komandu čempionātā piedalījās skolu, klubu vai viena trenera audzēkņu komandas četru cilvēku sastāvā, no kuriem vienai bija jābūt jaunietei.

Jau ziņots, ka Latvijas individuālajā čempionātā U-10 vecuma grupā siguldietis Vilnis Lembergs izcīnīja pirmo vietu, Arturs Jegurs trešo, Renards Helfrehts ceturto, Rinalds Garkalns piekto un Toms Pacēvičs septīto.