25.02.2013 14:48

Carnikavas hokeja zvaigžņu spēlē piedalās arī profesionāļi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas hokeja zvaigžņu spēlē piedalās arī profesionāļi Carnikavas sporta centrs

Carnikavas sporta kompleksa ledus arēnā otro gadu pēc kārtas notika hokeja zvaigžņu spēle, kurā sacensties veiklībā, ātrumā un metienu precizitātē bija ieradušies vairāk nekā četrdesmit hokeja spēlētāji no Carnikavas un apkārtējiem novadiem.

Sveikt pasākuma dalībniekus un izdarīt pirmo simbolisko iemetienu arī šogad bija ieradusies Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica, kuru carnikavieši iepriekš organizētā aptaujā bija atzinuši kā sportiskāko novada deputātu. Pasākumā piedalījās Latvijas hokeja federācijas valdes loceklis Andris Deniņš, kurš solīja turpmāk atbalstīt carnikaviešu centienus popularizēt un attīstīt šo sporta veidu novadā.

Profesionālu hokeja sniegumu, klātesošo aplausu pavadīts, laukumā demonstrēja Ronalds Cinks, kurš pirms dažiem gadiem spēlēja Rīgas "Dinamo" sastāvā, bet šosezon piedalās Latvijas virslīgas čempionātā "SMScredit.lv" komandas sastāvā. Kopā ar pārējiem zvaigžņu spēles dalībniekiem viņš piedalījās veiklības, precizitātes un ātruma sacensībās. Metienu precizitātē R. Cinku pārspēja Carnikavas florbola komandas uzbrucējs Gatis Miglāns, informēja novada sporta centrā.

Pasākuma kulminācija, kā jau ierasts, bija hokeja spēle, kurā visi hokejisti ar izlozes palīdzību tika sadalīti divās komandās – "Ziemeļi" un "Dienvidi". Spēles sākums, pateicoties Ronalda Cinka palīdzībai, veiksmīgāks bija "Ziemeļu" komandai, taču spēles izskaņā "Dienvidi" panāca izlīdzinājumu un pamatlaiks beidzās neizšķirti 24:24. Papildlaikā "dienvidnieki" iemeta vēl divus vārtus un svinēja uzvaru 26:25.

"Pozitīvi, ka uz pasākumu kuplā skaitā bija ieradušies mazie spēlētāji, no kuriem dažas labs jau rāda visai atzīstamu sniegumu," gandarīts par aizvadīto zvaigžņu spēli ir Carnikavas sporta centra vadītājs Roberts Raimo. "Priecājos, ka Carnikavas sporta kompleksā labprāt ierodas patrenēties tādas mūsu hokeja zvaigznes kā Mārtiņš Karsums un Ronalds Cinks, kuri piesaista jauno spēlētāju uzmanību. Secinājums ir viens – lai attīstītu hokeju novadā, projektējot Carnikavas sporta kompleksu, ir jāparedz vieta ekonomiskai ledus arēnai ar saldēšanas iekārtu, lai slidot un spēlēt hokeju Carnikavā varētu vismaz četrus piecus mēnešus gadā. Pieprasījums ir!"