25.02.2013 09:53

Pierīgas novadu komandu novusa turnīrā uzvar ķekavieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas novadu komandu novusa turnīrā uzvar ķekavieši arhīvs

Turnīrā, kurā piedalījās desmit novadu pārstāvji, Ķekavas novusisti kopvērtējumā apsteidza Ropažu un Babītes komandas.

Sacensības notika pēc apļa sistēmas pie četriem galdiem (pie ceturtā spēlēja dāmas). Katra individuālā spēle notika sešos setos, par uzvaru pienācās divi punkti, par neizšķirtu viens, par zaudējumu – nulle. Tāpat tika summēti punkti komandu mačā.

Ķekavas komanda, kuras sastāvā spēlēja Mikus Andersons, Gunārs Evers, Egils Cepurītis un Regīna Andersone, bija vienīgā, kura visa turnīra gaitā nepiedzīvoja nevienu zaudējumu. Ķekavieši guva sešas uzvaras un nospēlēja neizšķirti ar Babītes, Saulkrastu un Mārupes novusistiem, summā savācot 15 punktus no 18 iespējamiem.

Punkts mazāk bija Ropažu novada komandai (Guntars Sirmants, Andris Briņķis, Andrejs Ploriņš, Velga Nestore), kā arī Babītes komandai (Ainārs Grosens, Gaidis Čoders, Staņislavs Kojalovičs, Anastasija Linkeviča), kas gan zaudēja Ropažu novusistiem savstarpējā cīņā.

Tālākajās vietās ierindojās Baldones, Siguldas, Saulkrastu, Mārupes, Salaspils, Mālpils un Sējas novada novusa komandas.

Individuāli pie pirmā galda labākos rezultātus sasniedza A. Grosēns no Babītes (18 punkti no 18 iespējamiem), pie otrā un trešā – G. Evers un E. Cepurītis no Ķekavas (pa 13 p.) un pie ceturtā – Karīna Ķemere no Mārupes (15 p.).

Nākamās Pierīgas novadu sporta spēļu sacensības paredzētas 9. martā, kad notiks galda tenisa turnīrs, bet nedēļu vēlāk plānoti telpu futbola priekšsacīkšu turnīri.