24.02.2013 14:48

Siguldā noskaidro labākos jaunos kalnu slēpotājus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldā noskaidro labākos jaunos kalnu slēpotājus Krišjānis Grantiņš

Latvijas jaunatnes čempionāta laureāti Kordes trasē tika noteikti vecuma grupās līdz 12, 14 un 16 gadu vecumam, sacenšoties divos braucienos supergiganta, milzu slaloma un slaloma disciplīnās.

Divām Siguldas sporta skolas pārstāvēm izdevās uzvarēt visās trijās disciplīnās un iegūt absolūtās čempiones titulu. U-14 vecuma grupā tas bija pa spēkam Žanetei Gedrai (sporta klubs "Ziemeļpols"), bet U-16 grupā Elīnai Sabīnei Nežbortei (SK "Pantera"), turklāt Gedra uzrādīja labākos rezultātus visos sešos braucienos. Pa divām otrajām vietām šajās vecuma grupās ieguva Ieva Pildiņa ("Apex") un Evelīna Gasūna ("Ziemeļpols").

U-12 grupā uzvaras supergigantā un slalomā izcīnīja Rēzija Krastiņa ("Pantera"), taču milzu slalomā viņa ierindojās otrajā vietā, sekundes deviņas simtdaļas zaudējot Sintijai Keitai Vējiņai ("Apex"), kura supergigantā bija otrā.

Sacensībās puišiem nevienam uzvaras visās trijās disciplīnās izcīnīt neizdevās. Pa trim medaļām U-12 grupā ieguva Lauris Opmanis ("Apex"), kurš bija labākais supergigantā, bet milzu slalomā un slalomā ieņēma otrās vietas, Žaks Gedra ("Ziemeļpols"), kurš sacensībās U-16 grupā ieguva divas pirmās un vienu trešo vietu, kā arī Klāvs Rubenis ("Pantera"), kurš vecākajā grupā nopelnīja vienu zelta un divas sudraba medaļas.

U-14 grupā divas uzvaras – supergigantā un milzu slalomā – svinēja Daniels Loss.