21.02.2013 16:26

Skeletonisti Dukuri saņem jaunu "Subaru" automašīnu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Skeletonisti Dukuri saņem jaunu "Subaru" automašīnu Publicitātes foto

Četrkārtējo Pasaules kausa ieguvēju skeletonā siguldieti Martinu Dukuru un viņa brāli Tomasu Dukuru, šīs sezonas Pasaules kausa kopvērtējuma otrās vietas ieguvēju, 21. februārī "AD REM Auto" salonā sagaidīja pārsteigums – jauna "Subaru" automašīna.

"AD REM Auto" kolektīvs, pasniedzot negaidīto dāvanu brāļiem Dukuriem, atklāja, ka, viņuprāt, Pasaules kausa līderiem tādā ziemas sporta veidā kā skeletons ir jābrauc ar ziemai piemērotāko automašīnu – "Subaru", kas ir pastāvīgās pilnpiedziņas līderis. Martina un Tomasa rīcībā tika nodots "Subaru Legacy STW" automobilis, kas ir ne vien drošs un spējīgs pieveikt pat vissliktākos ceļa apstākļus, bet arī pietiekami ietilpīgs, lai brāļi tajā varētu salikt savas kamanas un citu sporta inventāru.

""AD REM Auto" pirms divdesmit viena gada tika dibināts Siguldā. Mēs uzskatām par savu goda lietu atbalstīt vienus no pasaulē viszināmākajiem un populārākajiem siguldiešiem – Martinu un Tomasu Dukurus, kuri plūc laurus pasaules sporta arēnā un ir apbrīnas vērti par savu centību un gūtajiem panākumiem. Šogad paiet pieci gadi kopš "AD REM Auto" Latvijā pārstāv "Subaru" markas automobiļus, tāpēc pasaulē labākajiem skeletonistiem piešķiram tieši "Subaru" automašīnu," lēmumu atbalstīt abus sportistus skaidroja "AD REM Auto" valdes loceklis Māris Īle.

"Šis ir viens no patīkamākajiem pārsteigumiem – moments, kad var baudīt sava darba augļus un cilvēku atbalstu. Ir milzīgs prieks, ka šajos laikos, kad nevienam neiet viegli, "AD REM Auto" atrada iespēju mūs atbalstīt. Mēs to ļoti novērtējam. Tā ir papildus motivācija atkal tiekties pēc labiem rezultātiem. Novēlam augstus rezultātus arī "AD REM Auto" tirdzniecībā," pēc automašīnas saņemšanas teica Martins Dukurs.

"Man bija vēl lielāks pārsteigums kā Martinam, jo tikšanās autosalonā tika sarunāta ar brāli. "AD REM Auto" kolektīvs mūs iepazīstināja ar visiem "Subaru" modeļiem un tikai pašās beigās aizveda līdz automašīnai, kura, kā izrādījās, ir paredzēta mums," piebilda Tomass Dukurs. Brāļi atzina, ka ar jauno auto nebūs problēmu uzbraukt kalnā pie Siguldas bobsleja un kamaniņu trases.

Martins un Tomass pastāstīja, ka kopumā ir apmierināti ar aizvadīto sezonu un šobrīd plāno sakārtot dažādus ikdienas jautājumus, lai jau maijā atkal nopietni sāktu gatavošanos nākamajai sezonai un ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos.