20.02.2013 11:09

Čunka un Bergs gūst pārliecinošas uzvaras Ropažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Čunka un Bergs gūst pārliecinošas uzvaras Ropažos www.ropazi.lv

Ar vairāku kaimiņu novadu pārstāvju piedalīšanos aizvadīti otrie posmi Ropažu čempionātos galda tenisa un novusā.

Zaķumuižas sporta zālē notikušajā novusa turnīrā pārliecinošu uzvaru svinēja pagājušā gada novada čempions Valdis Čunka, kurš vinnēja visās septiņās spēlēs. Otro vietu ieņēma Andrejs Ploriņš, kurš vienīgo zaudējumu piedzīvoja pret turnīra uzvarētāju, un trešo – Arnis Šimens.

Kopvērtējumā par līderi kļuvis Šimens, kurš pirmajā posmā bija otrajā vietā. Tikpat punktu (14) ir arī pirmā posma uzvarētājam Andrim Briņķim, kurš šoreiz palika piektajā vietā. Turnīrā piedalījās astoņi spēlētāji.

Dalībniekiem plašāks bija novada čempionāta otrā posma turnīrs galda tenisā, kas notika Ropažu sporta zālē.

Pēc ilgāka pārtraukuma tajā piedalījās Anrijs Bergs, kurš pagājušā gada turnīrā no deviņām kārtām piedalījās tikai četrās, taču visās uzvarēja un kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā. Arī šoreiz viņam konkurentu īsti nebija – pretinieki spēja uzvarēt vien divos setos. Otrajā vietā ierindojās Edgars Bitēns, bet trešajā – pirmā posma uzvarētājs un 2012. gada Ropažu novada čempions Gundars Čiekurs, kurš ir līderis kopvērtējumā.

Galda tenisa čempionāta trešais posms paredzēts 2. martā, bet jau šosestdien paredzētas novada sacensības telpu futbolā un zolītē.