19.02.2013 14:44

Riekstukalnā noskaidroti "MySport" kausu ieguvēji slēpošanā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Riekstukalnā noskaidroti "MySport" kausu ieguvēji slēpošanā www.mysport.lv

Baldones novadā, Riekstukalna trasē aizvadītas pēdējā trešā posma sacensības distanču slēpošanā 20 un 10 kilometru distancēs brīvajā stilā.

Garākajā 20 km distancē par uzvarētāju kļuva talsenieks Kārlis Vanags no "MySport" komandas. Distancē viņš pavadīja nepilnas 45 minūtes un pašā finišā apsteidza savu komandas biedru rīdzinieku Gati Svētiņu. Trešais tikai sekundi vēlāk finišēja Mareks Birkentāls, labākais no Pierīgas novadu slēpotājiem bija mājinieks Edgars Brigmanis (7. vieta), bet starp dāmām pirmo vietu izcīnīja Inese Zvirgzdiņa no Pļaviņām.

Triju posmu kopvērtējumā par "MySport" kausa ieguvēju kļuva G. Svētiņš, apsteidzot Lauri Purniņu un Valdi Ukinu, bet dāmām pirmā bija I. Zvirgzdiņa.

10 km slēpojumā visai pārliecinošu uzvaru izcīnīja rīdzinieks Mārlis Viļkins, ceturto vietu ieņēma Uģis Ozols no Ķekavas, bet starp daiļā dzimuma pārstāvēm ātrākā bija 12 gadus vecā Adele Spigovska, kura absolūtajā vērtējumā ieņēma augsto 14. vietu. Kopvērtējumā vīriem lielāko punktu summu savāca posma otrās vietas ieguvējs Gatis Valdbergs un Daiga Kalniņa-Vīndedze. Labākie tika noskaidroti arī atsevišķās vecuma grupās.

Pēdējā posmā notika arī bērnu slēpošanas sacensības. Kopumā trijos "MySport" kausa izcīņas posmos Riekstukalnā un Vietalvā piedalījās vairāk nekā 300 slēpošanas cienītāju.