18.02.2013 13:07

Pierīgas jaunajiem džudistiem bagāta medaļu raža

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas jaunajiem džudistiem bagāta medaļu raža arhīvs

Divas dienas ilgušajās jaunatnes sacensības "Sigulda 2013" piedalījās vairāk nekā 300 sportistu no 27 džudo klubiem un komandām, tajā skaitā no Ādažiem, Siguldas, Ulbrokas un Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas.

Sacensības noritēja četrās vecuma grupās puišiem un divās meitenēm. Komandu vērtējumā piekto vietu ieņēma Pierīgas BJSS pārstāvji, kuri izcīnīja trīs pirmās, četras otrās un piecas trešās vietas. Jaunākajā E vecuma grupā (2004. g.dz. un jaunāki) par uzvarētājiem savās svara kategorijās kļuva Ioanns Nazarovs, Artūrs Kisiļevskis un Gustavs Hugo Ekmanis, otro vietu ieņēma Eduards Nika, bet trešo – Arsenijs Gudejevs.

D grupā (2002./03. g.dz.) Pierīgas sporta skolas džudists Deniss Pušņenkovs izcīnīja trešo vietu, bet vēl divas otrās vietas vecākajās grupās ieguva Gustavs Bērziņš (2000./01. g.dz.) un Artūrs Nartišs (1998./99. g.dz.). Meitenēm jaunākajā vecuma grupā (2002. g.dz.un jaunākas) otrajā vietā ierindojās carnikaviete Aleksandra Nazarova, trešajās – Keita Leitone un Sofija Koļesņičenko, bet vecākajā grupā (1998./2001. g.dz.) trešo vietu ieņēma Karīna Raloveca.

Pa divām godalgām Siguldā nopelnīja triju citu Pierīgas komandu džudisti. Mājiniekus siguldiešus vissekmīgāk pārstāvēja Renārs Hans. Startējot 14 gadus veco grupā, viņš savā svara kategorijā izcīnīja uzvaru, bet 16 gadus veco grupā ierindojās trešajā vietā. Jaunākajās vecuma grupās attiecīgi otro un trešo vietu ieņēma ādažnieki Andra Nika un Leons Lauga. Savukārt Ulbrokas sporta kluba labā divas bronzas godalgas nopelnīja Oļegs Maistruks un Maksims Tjutjunovs.