17.02.2013 14:54

Grēniņam trīs godalgas Latvijas ziemas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Grēniņam trīs godalgas Latvijas ziemas čempionātā Latvijas Nedzirdīgo savienība

Babītes novada pārstāvis Latvijas čempionātā vieglatlētikā telpās, kas notika Kuldīgā, izcīnījis divas zelta un vienu bronzas medaļu.

Nepārspēts Māris Grēniņš palika tāllēkšanā un trīssoļlēkšanā. Tāllēkšanā viņš veiksmīgākajā mēģinājumā sasniedza 7,15 metrus un par pieciem centimetriem apsteidza savu tuvāko konkurentu, komandas biedru no bērnu un jaunatnes centra "Auseklis" Dairi Rinču. Savukārt pirmo vietu trīssoļlēkšanā Grēniņam garantēja 14,49 metrus tāls mēģinājums.

60 metru barjerskrējiena finālā Grēniņš finišēja trešais (8,13 sekundes), tikai par sekundes vienu simtdaļu atpaliekot no otrās vietas ieguvēja Jāņa Jansona. Uzvarēja Staņislavs Olijars (7,98 s). Savukārt 60 metru sprinta finālā Māris sīvā cīņā ieņēma ceturto, uzvarētājam Vairim Leibomam zaudējot 0,02 sekundes un vēl diviem citiem sāncenšiem – tikai 0,01 sekundi.

3000 metru skrējienā piektajā vietā ierindojās mārupietis Dmitrijs Serjogins, kurš finišēja pēc astoņām minūtēm un 43,80 sekundēm. Pārliecinoši uzvarēja rīdzinieks Jānis Višķers (8:21,70).