16.02.2013 17:55

Ķekavieši trijos setos pieveic Kuldīgas volejbolistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavieši trijos setos pieveic Kuldīgas volejbolistus Krišjānis Grantiņš

Pēc sešu zaudējumu sērijas LSPA/Ķekavas novada volejbolisti guvuši otro panākumu pēc kārtas un uzlabojuši situāciju Nacionālās līgas turnīra tabulā.

Sestdien savā laukumā Baložu vidusskolas sporta zālē Ķekavas novada komanda guva visai pārliecinošu uzvaru pār Kuldīgas novada sporta skolas volejbolistiem – 3:0 (27:25, 25:23, 25:17). Šis bija ķekaviešu astotais panākums līdzšinējās 16 spēlēs, un turnīra tabulā viņi pakāpušies uz piekto vietu (27 punkti).

Priekšā esošajam volejbola klubam "Cēsis" ir par diviem punktiem vairāk, bet tuvākajiem sekotājiem RTU volejbolistiem ir divi punkti mazāk. Līderi ar 35 punktiem (12 uzvaras, četri zaudējumi) ir volejbola klubs "Mārupe".

Līdz Nacionālās līgas pamatturnīra beigām abām Pierīgas komandām atlicis aizvadīt pa divām spēlēm. Pirmās no tām notiks nākamnedēļ – ceturtdien VK "Mārupe" savā laukumā Jaunmārupes sākumskolas zālē uzņems RTU sporta kluba komandu, bet sestdien LSPA/Ķekavas novads Baložu vidusskolā tiksies ar vienu no līdervienībām Burtnieku novada komandu.