16.02.2013 08:49

Florbola klubam "Ādaži" piespriež nosacītu soda naudu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbola klubam "Ādaži" piespriež nosacītu soda naudu arhīvs

Protestējot pret, viņuprāt, nekvalitatīvo tiesnešu darbu, ādažnieki nepabeidza Latvijas pirmās līgas spēli pret Jelgavas novada komandu.

Pamatlaika beigās spēles tiesneši I. Dukāts un U. Līnis vairākas reizes pēc kārtas sodīja ar divminūšu noraidījumiem FK "Ādaži" spēlētājus. Kad līdz finālsirēnai bija atlikusi pusotra minūte un rezultāts vēstīja 9:4 jelgavnieku labā, laukuma saimnieki atteicās turpināt spēli.

Pēc starptautiskajiem florbola spēles noteikumiem un Latvijas čempionāta nolikuma, par šādu rīcību var piemērot disciplināro sodu. Izskatot FK "Ādaži" iesniegto protestu, uzklausot soģu paskaidrojumus un Jelgavas novada komandas pārstāvja situācijas skaidrojumu, Latvijas Florbola savienības Sacensību komiteja piektdien pieņēma lēmumu sodīt Ādažu klubu ar 200 latu soda naudu nosacīti. Reāls naudas sods tiks piemērots, atkārtojoties līdzīgai situācijai.

Par pieļautajām kļūdām abiem tiesnešiem samazināta apmaksa gan par šīs konkrētās spēles vadīšanu, gan turpmākajām spēlēm līdz februāra beigām. LFF Sacensību komiteja arī apstiprinājusi nepabeigtā mača beigu rezultātu (4:9).