11.02.2013 13:11

Kārlim Vidasam trešā dubultuzvara

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kārlim Vidasam trešā dubultuzvara Siguldas badmintona klubs

Šāgada valsts absolūtais čempions badmintonā vēlreiz apliecina savu meistarību Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) ceturtā posma sacensībās Siguldā.

Tāpat kā divos iepriekšējos posmos, siguldietis K. Vidass uzvarēja gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīrā. Vienspēļu elites grupas turnīra finālā viņš ar 21:17, 21:19 uzvarēja Ediju Līviņu no Rīgas Skolēnu pils. Spēlē par trešo vietu cits Siguldas badmintona kluba pārstāvis Artūrs Akmens piekāpās rīdziniekam Raimondam Cipem un ieņēma ceturto vietu. Tā kā K. Vidass nepiedalījās LABL pirmajā posmā, kopvērtējumā pirmo vietu saglabā E. Līviņš, bet triju pēdējo posmu uzvarētājs ir tikai piektais.

Vīru dubultspēļu turnīra finālā K. Vidass pārī ar savu ilggadējo partneri Gunti Lavrinoviču triju setu cīņā uzvarēja Ediju Līviņu un Tomu Preinbergu 18:21, 22:20, 21:13, bet mačā par trešo vietu divu Siguldas duetu cīņā Kristaps Jānis Gulbis un Teodors Kerimovs pieveica Artūru Akmeni un Paulu Gurecki 21:14, 21:18.

Dāmu vienspēļu turnīra finālā rīdziniece Kristīne Šefere ar 21:18, 21:10 uzvarēja mārupieti Ievu Popi, izcīnot pirmo vietu trešajā posmā pēc kārtas, bet pāru turnīrā viņas abas kopā kļuva par uzvarētājām, izšķirošajā spēlē pārspējot siguldieti Jekaterinu Romanovu un rīdzinieci Aļesju Hodakovsku 23:21, 21:14. Vienspēlēs J. Romanova ierindojās trešajā vietā.

Latvijas Apvienotās badmintona līgas pēdējais piektais posms paredzēts 9. un 10. martā Inčukalna sporta kompleksā.

Pirmdien Latvijas badmintona izlase dodas uz Maskavu, kur otrdien sākas Eiropas komandu čempionāts. Latvijas komandas sastāvā iekļauti siguldieši Monika Radovska un Kārlis Vidass, kā arī Raimonds Cipe, Edijs Līviņš, Kristīne Šefere un Ieva Pope.