05.02.2013 12:32

Reiņa trasē sacenšas mazuļi, sīcīši un sīči

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Reiņa trasē sacenšas mazuļi, sīcīši un sīči www.reinatrase.lv

Bērnu mini slaloma sacensību "Mazais Reinis 2013" pirmais posms Reiņa trases "AXA bērnu parkā" pulcēja vairāk nekā piecdesmit mazo slēpotāju no divu līdz septiņu gadu vecumam.

Uzvarētājus noteica trijās vecuma grupās – mazuļiem (2–3 g. v.) veiksmīgākā izrādījās Paula Greitāne, "sīcīšiem" (4–6 g. v.) – Justīne Brutāne, bet "sīčiem" (7–8 g. v.) – Paula Malkava. Bērni ne tikai mērojās spēkiem kalnu slēpošanas prasmēs, bet arī jautri pavadīja laiku.

Visi mazie sportisti neatkarīgi no sasniegumiem saņēma apbalvojumus no sacensību atbalstītājiem, diplomu un enerģijas atjaunošanai veicināšanas balvas no "AXA" – veselīgos graudaugu musli batoniņus un bērnu auzu putriņas ar mellenēm un āboliem vai šokolādes gabaliņiem.

Nākamie "Mazais Reinis 2013" sacensību posmi notiks 17. februārī un 10. martā. Reģistrācija otrajam posmam jau ir sākusies.

Reiņa trasē jau ceturto gadu darbojas "AXA" bērnu slēpošanas skoliņa, kas paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam un kurā var apgūt slēpošanas iemaņas pieredzējušu instruktoru vadībā.

Vairāk fotoattēlu no "Mazā Reiņa 2013" pirmā posma skatīt šeit.