04.02.2013 14:23

Garkalnes novadā godina gada sporta laureātus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes novadā godina gada sporta laureātus IIHF

Aizvadītā gada novada labākā sportista titulu izpelnījies Latvijas hokeja valstsvienības un Rīgas "Dinamo" kluba uzbrucējs Miks Indrašis.

Pagājušā gada pasaules čempionātā Indrašis septiņās spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju Latvijas izlasē. Sekmīgais sniegums čempionātā viņam palīdzēja iegūt vietu "Dinamo" pamatsastāvā. Lai gan vienubrīd Upesciemā dzīvojošo Indraši treneri nosūtīja uz fārmklubu Liepājā, šosezon viņš Kontinentālās hokeja līgas čempionātā aizvadījis 40 spēles un nopelnījis 26 rezultativitātes punktus (14+12), kas ir otrais labākais rādītājs komandā.

Novada gada labākās sportistes titulu žūrija piešķīra uzreiz divām – vairākkārtējai Latvijas čempionei un Latvijas izlases dalībniecei petankā Laurai Miglānei, kā arī šobrīd Anglijā spēlējošajai Latvijas dāmu handbola valstsvienības dalībniecei Annai Baikovai. Gada labākās komandas gods tika "MTB Garkalne" riteņbraucēju vienībai, bet par gada labāko treneri atzina regbija kluba "Livonia" vadītāju Marku Allenu.

Ar atzinības rakstiem un naudas balvām tika sveikti vēl vairāki garkalnieši. Edgars Treibergs izpelnījās atzinību par to, ka atvēlēja savu zirgu Chardonnay paraolimpisko spēļu dalībniekam Rihardam Snikum, kurš Londonā izcīnīja augsto ceturto vietu. Par ieguldījumu sporta veicināšanā novadā balvu saņēma Garkalnes vidusskolas sporta skolotāja Nadežda Grišuļonoka. Kā gada sporta veterāns tika godināts veterānu volejbola turnīru dalībnieks Jurijs Kriščenko, bet novada sporta cerības tituls pienācās talantīgajai jātniecei Tīnai Dreimanei.

Garkalnes novada sporta laureāti tika godināti sesto reizi.