03.02.2013 17:50

Foto: Stopiņu handbolistu uzvaru sērija pārtrūkst Dobelē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Stopiņu handbolistu uzvaru sērija pārtrūkst Dobelē Krišjānis Grantiņš

Latvijas pirmās līgas līderi piedzīvo otro zaudējumu šīs sezonas desmit spēlēs, taču saglabā pirmo vietu turnīra tabulā.

Nedēļas nogalē Stopiņu vīru handbola komanda aizvadīja divas spēles. Sestdien Ulbrokas sporta kompleksā tika pieveikta Ludzas sporta kluba "Latgols" junioru vienība 40:32 (16:12). Pirmā puslaika vidū laukuma saimnieki iekrāja triju vārtu pārsvaru, un ilgāku laiku turējās apmēram šāda rezultāta starpība. Taču otrā puslaika vidū desmit minūšu laikā stopiņieši no 23:21 panāca 33:23, un cīņas liktenis bija izšķirts.

Pirmās līgas rezultatīvākais spēlētājs Andris Lazda uzvarētāju labā guva 13 vārtus, Renārs Čerņavskis un Mārtiņš Savickis – pa 7.

Svētdien Stopiņu handbolisti devās uz Dobeli, lai tiktos ar vietējās sporta skolas komandu, kas turnīra tabulā ieņem tikai sesto vietu. Maču krietni veiksmīgāk aizvadīja mājinieki, kuri pirmā puslaika vidū izvirzījās vadībā 13:5. Tad viesi guva piecus vārtus pēc kārtas un pamazām deldēja starpību, līdz 42. minūtē bija dobelnieku pārsvars kļuva minimāls (23:22). Tomēr panākt neizšķirtu Stopiņu komandai tā arī neizdevās, un Dobeles handbolisti svinēja diezgan negaidītu uzvaru 32:30 (18:16).

Andris Lazda šajā spēlē guva 11 vārtus, Mareks Koroļkovs sešus.

Stopiņu komandas kontā nu ir 16 punkti 10 spēlēs, un turnīra tabulā viņi par diviem punktiem apsteidz RTU-S komandu, kam gan ir viena spēle rezervē. Nākamā spēle stopiņiešiem paredzēta tikai marta sākumā.