31.01.2013 16:43

Zvejniekciema vidusskolnieces uzvar Pierīgas skolu turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Zvejniekciema vidusskolnieces uzvar Pierīgas skolu turnīrā arhīvs

Mārupes vidusskolā notikušajā turnīrā A vecuma grupas (1993./1996. g. dz.) jaunietēm piedalījās piecu Pierīgas skolu komandas – par vienu vairāk nekā iepriekš notikušā līdzīgā turnīrā puišiem.

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu turnīrā spēles ritēja divos setos līdz 25 punktiem, un par katru uzvarētu setu komandai pienācās viens punkts.

Volejbola tradīcijām bagātās Zvejniekciema vidusskolas komanda arī šoreiz apliecināja savu pārākumu, pārliecinoši uzvarot visās četrās spēlēs. Zvejniekciemietes uzvarēja visus astoņus aizvadītos setus, turklāt tikai vienā ļāva pretiniecēm gūt vairāk par 12 punktiem.

Otrajā vietā ierindojās Mārupes vidusskolas volejbolistes, kuras zaudēja čempionēm, uzvarēja Mālpils un Ropažu vidusskolu komandas, kā arī dalīja punktus ar trešās vietas ieguvējām Siguldas Valsts ģimnāzijas spēlētājām. Ceturtajā vietā ierindojās ropažnieces, bet Mālpils jaunajām volejbolistēm nācās samierināties ar četriem zaudējumiem.

Jau ziņots, ka A grupas turnīrā volejbolā puišiem uzvarēja Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi. 5. februārī Ropažos un 12. februārī Ādažos paredzēti turnīri B grupas (1997./1998. g. dz.) komandām puišiem un meitenēm.