30.01.2013 15:43

Galda hokeja turnīrā Inčukalnā uzvar mājinieks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Galda hokeja turnīrā Inčukalnā uzvar mājinieks arhīvs

Inčukalna galda hokeja kluba pārstāvji "Vidzemes Open" turnīra pirmajā posmā izcīna piecas no septiņām pirmajām vietām, arī pirmo.

Turnīrā Inčukalnā piedalījās 25 spēlētāji – gan no vietējā kluba, gan no Inčukalna pamatskolas, Valmieras Pārgaujas sākumskolas un Priekuļu vidusskolas, gan arī Skrundas galda hokeja pārstāvji, kuri gatavojas prestižajam "Swedish Masters" turnīram.

Par "Vidzemes Open" pirmā posma uzvarētāju kļuva inčukalnietis Matīss Saulītis, kurš finālā ar 3:2 uzvarēja Latvijas ranga saraksta trešo numuru Valtu Smagaru no Skrundas. Spēlē par trešo vietu V. Smagara komandas biedrs Edgars Mucenieks pārspēja citu Inčukalna kluba pārstāvi Haraldu Galu.

Piektajā vietā ierindojās Sandis Kalniņš, sestajā – Filips Buhtujevs, kurš izrādījās labākais junioru konkurencē, bet septītajā – uzvarētāja dāmu konkurencē Ilze Zece-Tenča. Inčukalnietim – Raineram Kalniņam – pirmā vieta arī jaunāko junioru vērtējumā.

Nākamais "Vidzemes Open" posms norisināsies 24. februārī Valmieras Pārgaujas sākumskolā. Savukārt Inčukalnā nākamais galda hokeja turnīrs paredzēts 2. un 3. martā, kad notiks Latvijas čempionāts dāmām, junioriem, veterāniem un komandām.