30.01.2013 14:35

Garkalnietis saglabā līderpozīcijas folkreisa Ziemas kausa kopvērtējumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnietis saglabā līderpozīcijas folkreisa Ziemas kausa kopvērtējumā www.autocross.lv

Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) folkreisa Ziemas kausa izcīņas otrajā posmā Ermīns Vācietis ierindojies trešajā vietā.

Valmierā, Brenguļu autotrasē, notika šīs autosporta disciplīnas 50. sacīkstes, un pirmo uzvaru karjerā lieliskos trases un laika apstākļos izcīnīja cēsnieks Rihards Dainis ar "Honda Civic". A finālā viņš noturēja aiz sevis cieši sekojušos jelgavnieku Renāru Ēķi no Jelgavas ("Opel Astra") un pirmā posma uzvarētāju Ermīnu Vācieti no Garkalnes ("Mazda MX3").

R. Ēķis izrādījās labākais starp junioriem, otrajā vietā atstājot Ivo Gabrānu no Siguldas. Cīņa par vadošajām vietām bija ļoti sīva, taču bez asumiem un kontaktcīņām, informēja LAF preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns.

LAF folkreisa Ziemas kausa kopvērtējumā līderis pēc diviem posmiem ir E. Vācietis ar 35 punktiem. Seko R. Dainis ar 33, bet R. Ēķis un cēsinieks Ritvars Kārkliņš dala trešo pozīciju (pa 28 p.). Nākamais folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa izcīņas posms paredzēts 9. februārī Vecpils autotrasē.