30.01.2013 13:09

Stopiņu un Vangažu jaunie handbolisti pagaidām pieticīgi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu un Vangažu jaunie handbolisti pagaidām pieticīgi Latvijas Handbola federācija

Latvijas jaunatnes handbola čempionātā D1 grupā (2000. g. dz.) puišiem Stopiņu komanda pēc diviem posmiem ieņem sesto, bet Vangažu vienība pēdējo – astoto vietu.

Vaiņodē notikušajā otrās kārtas turnīrā abu Pierīgas komandu savstarpējā spēlē pārāki atkal izrādījās Stopiņu jaunie handbolisti. Pusotru mēnesi iepriekš viņi svinēja uzvaru 21:18 (12:6), bet šoreiz uzvarēja ar 22:11 (9:6).

Vēl vienu uzvaru stopiņieši izcīnīja pār Dobeles sporta skolas komandu (14:11), bet pārējās četrās cīņās pret Vaiņodes, Ludzas, Tērvetes un Auces handbolistiem piedzīvoja zaudējumus. Vēl bēdīgāka bilance ir Vangažu komandai, kas divu dienu laikā zaudēja visās sešās spēlēs.

Turnīra tabulā pēc aizvadītām 12 spēlēm līderi ar 22 punktiem (11 uzvaras, viens zaudējums) ir Tērvetes handbolisti. Stopiņu komandai ir astoņi punkti (četras uzvaras), kas izcīnīti pār zemāk esošajiem dobelniekiem un vangažniekiem. Inčukalna novada pārstāvji pagaidām ir tukšā.

Jaunatnes čempionāta trešais posms šajā vecuma grupā paredzēts 30. un 31. martā. Bet šīs nedēļas nogalē Salaspilī risināsies otrā posma turnīrs D1 grupā jaunietēm, un dalībnieču vidū būs vietējās sporta skolas komanda.