29.01.2013 11:14

Ādažu florbolistiem divas uzvaras pirmajā līgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu florbolistiem divas uzvaras pirmajā līgā arhīvs

Florbola kluba "Ādaži" vadība atteikusies no idejas par dāmu komandas atsaukšanu no dalības Latvijas pirmās līgas turnīrā.

Vīru turnīra kārtējā spēlē ādažnieki izbraukumā ar 8:6 pārspēja Liepājas kluba "Kurši" otro komandu. Izšķirošā izrādījās otrā trešdaļa, kurā viesi, spēlējot desmit vīru sastāvā, no 2:3 spēja panākt sev labvēlīgu 5:3 rezultātu. Jānis Boroduška uzvarētājiem guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bet Toms Piliksers nopelnīja sešus rezultativitātes punktus (2+4).

Citā pirmās līgas spēlē "Ķekava-2" komanda cieta smagu sagrāvi 2:24 spēlē pret vieniem no galvenajiem favorītiem Madonas florbolistiem. Ķekavieši Centra grupas turnīra tabulā ieņem pēdējo – septīto vietu, bet līderi ir sporta kluba "Babīte" florbolisti. Vidzemes grupā FK "Ādaži" saglabā ceturto pozīciju.

Pagājušajā nedēļā atklātībā parādījās informācija par to, ka sakarā ar komandas iekšējiem konfliktiem no piedalīšanās dāmu pirmās līgas turnīrā varētu atteikties florbola kluba "Ādaži" komanda. Pirmdien kluba valdes sēdē tomēr tika nolemts no šāda soļa atteikties. Pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbība ar līdzšinējo komandas treneri Ģirtu Lūsi, un turpmāk Ādažu sieviešu un vīriešu komandas vadīs Jānis Kveders.

Pēdējā spēlē ādažnieces pārliecinoši ar 9:3 pieveica Inčukalna komandu "Coyote". Uzvarētājām Unda Muravska un Diāna Zeipe guva pa diviem vārtiem un izdarīja pa rezultatīvai piespēlei. Inčukalna vienībā, kā parasti, rezultatīvākā bija Monika Džigure – vārti un rezultatīva piespēle.

Turnīra tabulā FK "Ādaži" ieņem otro vietu, no līderēm Kocēnu "Rubenes" atpaliekot par trim punktiem. Ceturtajā vietā ir "Ķekavas Bulldogs", bet priekšpēdējā – septītajā vietā – "Coyote" florbolistes.