25.01.2013 11:25

Ķekavas florbolistes iemūžinātas kārdinošā 2013. gada kalendārā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Visas tiesības uz kalendārā publicētajām fotogrāfijām pieder A.Drēziņam, bez saskaņošanas ar viņu pārpublicēt tās ir aizliegts. Visas tiesības uz kalendārā publicētajām fotogrāfijām pieder A.Drēziņam, bez saskaņošanas ar viņu pārpublicēt tās ir aizliegts. FK "Ķekava"

Latvijas dāmu florbola komanda "Ķekava" izveidojusi 2013. gada kalendāru, kurā fotomodeļu lomā iejutušās pašas spēlētājas.

Komandas vadītājs Artis Drēziņš pastāstīja, ka ideja par tādu kalendāru viņam bijusi jau vismaz pāris gadus. "Mūsu meitenes to ir pelnījušas," Latvijas Florbola savienības preses dienestam izteicies A. Drēziņš. "Gan par savu vienreizējo attieksmi pret florbolu, gan arī tāpēc, ka vienkārši ir skaistas."


Ķekavas komandā ir 22 spēlētājas, bet jau uzreiz tika pateikts, ka nepilngadīgās meitenes kalendāra fotosesijā nevarēs piedalīties. No pārējām – tās, kuras gribēs. Drosmīgas izrādījušās divpadsmit florbolistes – tieši tik, cik mēnešu gadā. Fotografēšanās laikā meitenes pašas varēja izvēlēties, kā un kādas izskatīsies bildēs.

Iesācējas šajā jomā bija ne tikai Ķekavas fotomodeles, bet arī fotogrāfe Karīna Miezāja. Savukārt kalendāra mākslinieciskā noformētāja ir Zanda Birze, kura arī ir florboliste – viņa spēlē Latvijas pirmās līgas komandā "Irlava/Tukums".

Izdodot šo kalendāru, FK "Ķekava" pateicas saviem atbalstītājiem un sponsoriem un arī cer, ka viņiem varētu pievienoties vēl kāds. Tie, kuri šo kalendāru vēlas saņemt savā īpašumā, var to izdarīt pie Arta Drēziņa pret dāvinājumu komandai (tālrunis 26563001).