22.01.2013 15:25

Babītes novusa komanda starp Latvijas čempionāta līderiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes novusa komanda starp Latvijas čempionāta līderiem arhīvs

Pirmajos divos posmos sporta kluba "Babīte" novusa spēlētāji aizvadījuši sešus mačus, četros izcīnījuši uzvaras un 16 komandu konkurencē ieņem ceturto vietu.

 

 

Līdzšinējās spēlēs Babītes klubs ar vienādu 29:21 rezultātu pārspēja Daugavpils komandu "Promieņ", Talsu novadu un Liepājas klubu "Lejaskurzemes sports" un ar 29:11 Skrundu, bet ar 23:27 zaudēja Ventspils novada vienībai "MRU Kursa" un ar 24:26 Burtnieku novada otrajai komandai.

Babītes komandas sastāvā spēlē Gaidis Čoders, Ainārs Grosens, Juris Grosens, Andris Kapenieks, Igors Ramba un Alfrēds Reinsons.

Pagaidām 13. vietu turnīra tabulā ieņem ķekavieši Mikus Andersons, Gunārs Evers, Juris Firsts, Ritvars Kauss, Juris Pūpols un Guntars Stepiņš. Ķekavas novusisti, abas pirmās kārtas aizvadot savās mājās, sešos mačos guvuši uzvaras pār Liepājas "Autobusu parku" un Salas novada komandu, kā arī piedzīvojuši četrus zaudējumus.

Latvijas čempionāts tiek aizvadīts piecos posmos, kuru laikā katra komanda ar katru aizvada pa vienam mačam. Nākamais, kurā Babītes un Ķekavas komandas tiksies savā starpā, notiks 2. februārī. Latvijas čempioni kļūs zināmi marta sākumā.

Komandu sacensības novusā vīriem notiek arī pirmajā un otrajā līgā. Pirmās līgas turnīrā trīs zaudējumus pirmajās trijās spēlēs piedzīvojusi Baldones komanda, bet otrajā sporta kluba "Babīte" otrajai komandai ir divas uzvaras divās spēlēs, bet Olaines klubam – panākums pagaidām vienīgajā cīņā.