20.01.2013 13:33

Foto: Upesciemā atklāj ziemas autokrosa sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) Krosa komisijas autokrosa kausa pirmajā posmā Upesciema trasē Garkalnes novadā uzvaru izcīnīja Andis Kļava, bet LAF Folkreisa Ziemas kausa pirmajā posmā labākais bija garkalnietis Ermīns Vācietis.

Autokrosa sacīkšu finālā A. Kļava izvirzījās vadībā pēc sākotnējā līdera Jāņa Kozlovska sagriešanās, informēja autocross.lv. Uz pjedestāla tika arī Jānis Dreimanis un Raivis Grigorovičs.

Folkreisā no starta vadībā izvirzījās E. Vācietis, taču drīz viņu apdzina Ritvars Kārkliņš. Tomēr Ermīns apspēlēja konkurentu ar "Džokera apļa" palīdzību, sasniedzot uzvaru. R. Kārkliņš tiešā cīņā zaudēja otro vietu Mārtiņam Starkam. Junioru vērtējumā uzvara Renāram Ēķim, bet labākā komanda – "Autocross.lv folkreisa komanda".

Pēc sacensībām tika saņemti divi auto iegādes pieteikumi – uz E. Vācieša un R. Kārkliņa mašīnām. Uzvarētāja auto iegādājās divkārtējais B600 Latvijas čempions Jānis Baumanis, savukārt R. Kārkliņa auto pieteikums tika atsaukts, kā rezultātā tika zaudēta iemaksātā drošības nauda.