18.01.2013 21:37

Stopiņu handbolisti joprojām neapturami

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolisti joprojām neapturami arhīvs

Ulbrokas handbola komandas piektdien savā laukumā gūst kārtējās pārliecinošās uzvaras Latvijas dāmu virslīgas un vīru pirmās līgas turnīros, saglabājot līderpozīcijas turnīra tabulās.

 

Latvijas čempiones Stopiņu novada handbola komandas (NHK) spēlētājas ļoti rezultatīvā spēlē ar 51:33 (25:17) pieveica Skrīveru vienību. Līdz 23. minūtei laukuma saimnieču pārsvars bija minimāls (15:13), taču tad viņas strauji pieaudzēja starpību, un jau labu brīdi līdz cīņas beigām šaubu par uzvarētājām nebija.

Mājinieču rindās uzreiz trīs spēlētājas guva vairāk par desmit vārtiem – Elza Seržante 14, Ivita Asare 13 un Elita Ekkerte 11.

Stopiņu NHK handbolistēm šī bija jau vienpadsmitā uzvara pēc kārtas, un ulbrokietes par sešiem punktiem apsteidz tuvāko sekotāju LSPA komandu, kas pēdējā mačā ar 47:21 (24:11) sagrāva pastarīti Salaspils handbola klubu, sagādājot tam 11. zaudējumu pēc kārtas.

Nepilnas divas stundas vēlāk vietējie līdzjutēji varēja uzgavilēt arī Stopiņu vīriešu handbola komandai, kas Latvijas pirmās līgas turnīrā ar 40:27 (21:11) pieveica Dobeles sporta skolas vienību. Lielā mērā mača liktenis izšķīrās jau pirmajās desmit minūtēs, kuras mājinieki nospēlēja 9:1. Otrā puslaika vidū Stopiņu handbolistu pārsvars vienubrīd sasniedza arī 17 vārtus (33:16).

Vārtus laukuma saimnieku labā guva 11 handbolisti, visvairāk – Mārtiņš Savickis (8) un Renārs Čerņavskis (6). Stopiņu handbolisti astoņās spēlēs izcīnījuši septiņas uzvaras un otrajā vietā esošo Skrīveru komandu apsteidz par četriem punktiem.

Nedēļas nogalē handbols viesosies Vangažos, kur divas dienas notiks Latvijas jaunatnes čempionāta turnīrs 1998./1999. gada dzimušajiem jauniešiem. Mājinieki sacentīsies ar Ogres, Skrīveru un divām Ludzas komandām.