14.01.2013 10:53

Florbola čempionātā rezultāti atbilstoši rangam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbola čempionātā rezultāti atbilstoši rangam Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola virslīgas čempionātā nedēļas nogalē no Pierīgas komandām pie pānākumiem tiek vienīgi florbola klubs "Ķekava".

Dienu pēc zaudējuma Lielvārdes komandai turnīra līdervienību duelī uz uzvaru takas atgriezās florbola klubs "Ķekava", viesos pieveicot Valmieras vienību. Pirmie vadībā gan izvirzījās laukuma saimnieki, taču vēl līdz pirmās trešdaļas beigām ķekavieši guva divus vārtus, bet otrajā periodā viņi pārsvaru palielināja līdz četriem vārtiem (6:2). Beigās FK "Ķekava" svinēja pārliecinošu uzvaru 8:2. Uzvarētāju rindās ar vieniem gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kristaps Jēkabsons.

Zaudējumus cieta abi pārējie Pierīgas klubi. Ulbroka/florbola skola "Masters" savā laukumā ar 2:5 piekāpās Stalbes sporta klubam "Pārgauja", kaut pēc pirmās trešdaļas rezultāts vēl bija neizšķirts 2:2. Savukārt turnīra pastarīši "Ķekavas Bulldogs" cieta sagrāvi 3:20 izbraukuma spēlē pret Cēsu klubu "Lekrings" – 3:20 (metienu attiecība šajā spēlē bija 15:78).

Virslīgas turnīra tabulā pa 36 punktiem ir "Lekrings", "Lielvārdes" un FK "Ķekava" florbolistiem, taču pašreizējie čempioni lielvārdieši aizvadījuši vienu spēli mazāk nekā konkurenti. Ulbroka/FS "Masters" ar 15 punktiem ir devītajā vietā, bet "Ķekavas Bulldogs" ar trim punktiem pēdējā – divpadsmitajā.

Dāmu virslīgas turnīrā ceturto savstarpējo spēli svētdien aizvadīja abas Ķekavas komandas, un FK "Ķekava" florbolistes trešo reizi sezonā pārspēja "Ķekavas Bulldogs" vienību – 6:4. Inčukalnā notikušajā spēlē izšķirošā izrādījās pirmā trešdaļā, kurā FK "Ķekava" panāca 3:0 savā labā un vadību vairs neatdeva. Uzvarētājām Gundega Vancāne guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, bet zaudētāju rindās ar trim precīziem metieniem izcēlās Līga Vancāne.

Dāmu turnīrā pārliecinošas līderes ir Rīgas Stradiņa universitātes komandas florbolistes (29 p.), FK "Ķekava" ar 13 punktiem ir trešās, bet "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem pēdējās ceturtās.