09.01.2013 11:08

Saulkrastu basketbolistiem piektā uzvara

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīra tabulā saulkrastieši ar pieciem panākumiem desmit spēlēs pakāpušies uz astoto vietu.

 

Otrdienas spēlē pret bērnu un jaunatnes basketbola skolas "Rīga"/"Pārdaugava'95"/LU komandu Saulkrastu basketbolistu pārākums nopietni netika apstrīdēts ne brīdi. Cīņu laukuma saimnieki sāka ar 12 gūtiem punktiem pēc kārtas, bet otrajā ceturtdaļā veica vēl vienu izrāvienu 9:0, kas pirmo reizi ļāva sasniegt 20 punktu pārsvaru (43:23).

Otrajā puslaikā uz mājinieku 28 punktiem rīdzinieki spēja atbildēt tikai ar trim, un mača izskaņā iespēja sevi pieradīt tika dota arī Saulkrastu komandas tālākajiem rezervistiem. Beigu rezultāts 99:61.

Uzvarētāju labā Edgars Brumermanis guva 20, Artjoms Ribakovs 16, Andrejs Jansons 13 un Jānis Lāčaunieks 12 punktus.

Šonedēļ kārtējās LBL trešās divīzijas spēles aizvadīs arī abas pārējās Pierīgas basketbola komandas. Jau trešdien Rīgas Vācu ģimnāzijas sporta zālē pie BJBS "Rīga"/"Pārdaugava" komandas viesosies Carnikavas basketbola klubs, bet piektdien BK "Sigulda" savā laukumā uzņems olimpiskā centra "Limbaži" komandu (abu spēļu sākumi plkst. 19.30).

Gan carnikavieši, gan siguldieši līdzšinējās 11 spēlēs guvuši pa sešām uzvarām un ieņem vietas turnīra tabulas vidusdaļā.