03.01.2013 13:50

Olaines un Baldones futbolisti cīnīsies par medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines un Baldones futbolisti cīnīsies par medaļām Rīgas Futbola federācija

Rīgas telpu futbola čempionāta otrajā līgā noskaidrotas astoņas komandas, kas otrajā posmā turpinās cīņu par godalgām. To vidū ir arī Baldones komanda un futbola klubs "Olaine".

 

 

Rīgas čempionāta pirmajā posmā 16 komandas bija sadalītas divās apakšgrupās. Lai gan līdz posma beigām vēl atlikušas dažas spēles, astoņas specīgākās vienības, kas turpinās cīnīties par medaļām, jau ir zināmas.

A apakšgrupā otro vietu ieņem Baldones futbolisti, kuri līdzšinējos 13 mačos savākuši 22 punktus (7 uzvaras, 1 neizšķirts, 5 zaudējumi). Savukārt B grupā trešajā vietā ar 19 punktiem 10 spēlēs (5 uzvaras, 4 neizšķirti, 1 zaudējums) ir FK "Olaine". Olainiešu labākais vārtu guvējs Dmitrijs Plukaitis turklāt ir arī visas otrās līgas rezultatīvākais spēlētājs – 23 gūti vārti.

Tā kā otrajā posmā tiek ņemti vērā pirmajā aizvadīto spēļu rezultāti, FK "Olaine" astoņu labāko vienību turnīrā ieņem trešo vietu, bet baldonieši ir septītie. Tiesa, komandas aizvadījušas dažādu spēļu skaitu, un šis vietu sadalījums ir ļoti nosacīts.

Trešā Rīgas čempionāta otrajā līgā spēlējošā Pierīgas komanda Ķekavas novads/"AXA" savā apakšgrupā ieņēma sesto vietu un turpinās cīnīties turnīrā par 9.–16. vietu.

Tostarp trešās līgas turnīrā sekmīgi cīnās Stopiņu komandas futbolisti, kuri pirmajā posmā guvuši 11 uzvaras, vienreiz nospēlējuši neizšķirti un divreiz piekāpušies. Stopiņieši garantējuši vietu labāko astotniekā un sacentīsies par godalgotām vietām zemākajā no Rīgas čempionāta līgām.