30.12.2012 11:59

"Buldogiem" trīspadsmitā neveiksme

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Buldogiem" trīspadsmitā neveiksme kekavasbulldogs.lv

Gada pēdējā Latvijas virslīgas čempionāta spēlē "Ķekavas Bulldogs" vīru komanda ar 3:13 piekāpusies Liepājas klubam "Kurši" un turnīra tabulā saglabā pēdējo pozīciju.

 

Sestdien Ķekavas sporta klubā pirmie vadībā izvirzījās mājinieki – 11.minūtē precīzi meta Kaspars Ozols, kurš vēlāk tika atzīts par labāko spēlētāju savā vienībā. Līdzīga cīņa turpinās līdz otrā puslaika vidum, kad uz diviem viesu vārtu guvumiem atbildēja Intars Labsvārds (2:2).

Taču tad minūtes laikā liepājnieki guva trīs vārtus, bet pēc līdz otrajam pārtraukumam Ata Upenieka sargātajos ķekaviešu vārtos reizes bumbiņu ielidoja vēl divas reizes – jau 2:7. Deviņas sekundes līdz pamatlaika beigām Labsvārds guva savus otros vārtus spēlē, bet "Kurši" Ķekavas komandas vārtos līdz tam jau bija iemetuši vēl sešas bumbiņas – 3:13.

2012. gada noslēgumā virslīgas turnīra tabulā "Ķekavas Bulldogs" florbolisti ar trim punktiem 14 spēlēs saglabā pēdējo divpadsmito vietu un no 11. pozīcijā esošā Valmieras florbola kluba atpaliek par astoņiem punktiem.

Līderpozīcijas dala iepriekšējā čempionāta finālisti FK "Ķekava" un "Lielvārde" (pa 30 punktiem 12 spēlēs), bet astotajā vietā ir Ulbroka/florbola skola "Masters" (15 p., 12 sp.). Vīriešu turnīrs atsāksies 4. janvārī ar FK "Ķekava" un Ulbroka/FS "Masters" komandu spēli.