27.12.2012 13:42

Ropažu kausa izcīņā zolītē triumfē viesi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Novada kausa izcīņas pēdējā septītajā posmā uzvarējis suntažnieks, kopvērtējumā pirmo vietu izcīnījis mālpilietis.

Par pēdējā posma uzvarētāju kļuva Artūrs Vairogs no Ogres novada Suntažiem (27 punkti). Pa 23 punktiem savāca Ingus Pinkovskis no Ropažiem un Pēteris Meinarts no Zaķumuižas, taču, tā kā Pinkovskim bija par vienu plus punktu vairāk, otrajā vietā ierindojās viņš, informēja sacensību tiesnesis Andrejs Ploriņš.

Uzvarai Ropažu zolītes čempionāta kopvērtējumā ar septīto vietu pēdējā posmā pietika Dzintaram Narnickim no Mālpils (130 p.). Kausa ieguvējs bija viens no retajiem, kurš piedalījās visos turnīros, nevienā gan neuzvarēja, taču guva vienu otro un vienu trešo vietu. Vērtējot noslēguma rezultātus, sliktākā vieta kādā no posmiem netika ņemta vērā.

Otrajā vietā ierindojās zolītes čempionāta priekšpēdējā posma uzvarētāja Dzidra Kiela no Murjāņiem (115 p.), bet trešās vietas likteni izšķīra labāka plus punktu bilance – pēc šī rādītāja Jānis Sējāns no Zaķumuižas pārspēja ropažnieku Modri Liepiņlausku (abiem pa 112 p.). Piekto vietu ieņēma pēdējā posma uzvarētājs Artūrs Vairogs (110 p.).

Kopumā 2012. gada Ropažu novada zolītes čempionātā piedalījās 28 kāršu spēles cienītāji no Ropažiem, Zaķumuižas, Muceniekiem, Rīgas, Ogres, Suntažiem, Murjāņiem, Ādažiem un Lielvārdes.