24.12.2012 13:35

"Reiņa trasē" iespēja sagaidīt svētkus slēpojot

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Reiņa trase" darbosies arī Ziemassvētkos. "Reiņa trase" darbosies arī Ziemassvētkos. www.slepotajiem.lv

Krimuldas novada aktīvās atpūtas centrā "Reiņa trase" brīvdienās tiks atklāta slēpošanas trase bērniem un iesācējiem "Sportland" Junioru parks.

400 metru garajā trasē ar dažādiem elementiem varēs atpūsties gan bērni, gan iesācēji, vēsta aģentūra LETA.

"Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad "Reiņa trase" ir parūpējusies ne tikai par pieaugušo aktivitātēm, bet arī par mazajiem slēpotgribētājiem. Brīvdienās bērni un iesācēji ir aicināti uz "Sportland" junioru parku, kur būs iespēja baudīt ziemas priekus garajā trasē ar dažādiem aizraujošiem elementiem. Patlaban dienas gaišajā laikā visiem slēpošanas entuziastiem bez maksas tiek piedāvātas arī distanču slēpošanas iespējas," norāda "Reiņa trases" pārstāvis Austris Brutāns.

Patlaban ziemas prieku cienītājiem ir pieejama pilnībā aprīkota galvenā trase, iesācēju trase, distanču slēpošanas trase, bet drīzumā tiks atvērta kameršļūkšanas trase. Tāpat trasē ir pieejama bērnu slēpošanas skoliņa.

Šajā sezonā "Reiņa trasē" ir paredzēts rīkot arī dažādus pasākumus, tostarp arī bērnu sacensības "Mazais Reinis", kuras ir kļuvušas ļoti populāras un apmeklētas mazo slēpotāju vidū. Kā arī būs "Sportland Junioru mači", kuri paredzēti arī lielākiem slēpotajiem un notiek 400 metrus garajā Junioru parkā. Janvārī paredzēta arī Vispasaules Sniega diena, kas domāta ziemas ieskandināšanai un ziemas sporta veidu popularizēšanai.

Kā bilst A. Brutāns, "Reiņa trase" darbosies arī Ziemassvētkos.