23.12.2012 19:56

"333" Ziemas kausa izcīņā noskaidroti pirmie uzvarētāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"333" Ziemas kausa izcīņā noskaidroti pirmie uzvarētāji www.go4speed.lv

Sporta kluba "333" Ziemas kausa izcīņas pirmajā posmā Ropažu novadā trijās automašīnu klasēs startēja 36 dalībnieki.

 

 

Visvairāk braucēju – četrpadsmit – startēja aizmugures piedziņas (RWD) ieskaitē. Divpadsmit dalībnieku bija pilnpiedziņas klasē (4WD) un desmit priekšējās piedziņas klasē (2WD), ziņo Go4speed.lv.

4WD klasē nepārspēts palika Guntars Brauns, kurš izcīnīja uzvaras divos no trim braucieniem, tā nodrošinot labāko iespējamo rezultātu (vērtējumā iet divi labākie no trim braucieniem). Par uzvaru pacīnīties varēja arī brāļi Ivars un Armands Cīrulnieki, tomēr nestartēšana pēdējā braucienā viņiem liedza pakāpties augstāk par attiecīgi otro un trešo vietu.

RWD ieskaitē ātrāko trijniekā iekļuva Jānis Apsītis, Jānis Visockis un Jānis Strazdiņš. Savukārt 2WD klasē stabilu pirmo vietu ar uzvaru pirmajos divos braucienos sev nodrošināja Sandis Šāblis, aiz sevis atstājot Māris Zālīti un Jāni Straupi.

Nākamais "333" Ziemas kausa izcīņas posms plānots 5. janvārī. Šīs sezonas laikā kopā paredzami 15 braucieni, no kuriem kopvērtējums tiks vērtēts, ņemot vērā 11 labāko braucienu laikus. Tas nozīmē, ka ir iespēja saglabāt labu rezultātu kopvērtējumā, nepiedaloties kādā no posmiem vai braucieniem.