21.12.2012 10:29

Carnikavas florbolisti zaudē sīvākajiem konkurentiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas florbolisti zaudē sīvākajiem konkurentiem arhīvs

Rīgas atklātajā florbola čempionātā Ikšķiles komanda izcīnījusi vienpadsmito uzvaru pēc kārtas un garantējusi pirmo vietu Austrumu grupas turnīra tabulā.

 

Ceturtdien FK "Ikšķile" spēlētāji savā laukumā ar 13:7 pieveica sporta klubu "Saulkalne". Toms Dāle guva piecus, Raimonds Zemzāle un Igors Kalnačs pa diviem vārtiem.

Ikšķiliešu tuvākajiem sekotājiem Carnikavas florbolistiem gada pēdējā spēlē savukārt sanāca negaidīts klupiens. Viņu tuvākie sekotāji turnīra tabulā Armijas florbola klubs, kuru pirmajā aplī carnikavieši bija pieveikuši ar 11:3, šoreiz viesos revanšējās – 9:6.

Austrumu grupas turnīra tabulā FK "Ikšķile" ir 33 punkti 11 spēlēs, FBK "Carnikava" 21 punkts 10 spēlēs, bet Armijas florbola klubam divi punkti mazāk un viena aizvadīta spēle vairāk. Pirmā posma pēdējās spēles Pierīgas klubi aizvadīs janvāra vidū.

Rīgas atklātā čempionāta Rietumu grupā pirmajā vietā ir sporta kluba "Babīte" komanda. Pēc divu apļu turnīra pa četrām labākajām komandas no katras grupas iekļūs superlīgā, kur līdz izslēgšanas turnīram aizvadīs vēl divus apļus, bet pārējās cīnīsies "gandarījuma līgā" par vēl divām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru.