19.12.2012 10:23

Ādažnieces kļūst par florbola čempionāta līderēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažnieces kļūst par florbola čempionāta līderēm Latvijas Florbola savienība

Latvijas dāmu florbola pirmās līgas turnīrā kluba "Ādaži" spēlētājas guvušas divas ļoti pārliecinošas uzvaras un pakāpušās uz pirmo vietu turnīra tabulā.

Svētdien ādažnieces ar 18:2 viesos sagrāva Krustpils komandu – pa sešiem rezultativitātes punktiem nopelnīja Anna Aļošina (4+2), Elīna Ivanova (3+3) un Monta Ločmele (2+4). Savukārt otrdien šāgada pēdējā spēlē, jau pirmajā trešdaļā guvušas piecus vārtus pēc kārtas, FK "Ādaži" florbolistes ar 15:5 pieveica "Ķekavas Bulldogs" komandu. Uzvarētājām Ieva Lapinska guva piecus un Monta Ločmele četrus vārtus, bet zaudētājām pa diviem precīziem metieniem izdarīja Anda Luža un Inga Ametere.

Ķekavietes piedzīvoja neveiksmi 3:4 arī iepriekšējā spēlē pret Kocēnu "Rubeni", kaut bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru (2:0, 3:1). Septīto zaudējumu cietušas Inčukalna kluba "Coyote" florbolistes – 3:12 pret Liepājas Universitātes komandu (divi vārti Monikas Džigures kontā).

Pirmās līgas turnīra tabulā FK "Ādaži" komandai ir 21 punkts pēc aizvadītām astoņām spēlēm, tāda pati bilance ir "Rubenei". "Ķekavas Bulldogs" ieņem ceturto vietu (12 p., 8 sp.), bet "Coyote" ir pēdējās (0 p., 7 sp.).

Vīru pirmās līgas turnīra Centra grupas turnīra tabulā pirmo vietu atguvuši sporta kluba "Babīte" florbolisti, kuri pēdējā mačā ar 12:3 pieveica Liepājas kluba "Kurši" dublieru komandu. Bruno Ritums bumbiņu vārtos ieraidīja trīs reizes, Germans Matjušenko un Jānis Vīns pa divām.

Babītes vienība par diviem punktiem apsteidz tuvāko sekotāju FK "Rīga", kam gan ir divas spēles rezervē.